لزوم نگاه ویژه به شرکتهای دانشبنیان نوپا/ آثار سوء سختگیری برای ارائه مجوز به تولیدات دانشبنیان
عضو هیئت علمی گروه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح فعالیت شرکت دانشبنیان "آواژن پویش" پرداخت و ضمن اشاره به مشکلاتی که برای فعالیتها فناورانه وجود دارد، گفت: برای دریافت مجوزها، سخت گیریهای زیادی وجود دارد و روند کسب مجوز به ویژه برای شرکتهای فناور نوپا سخت است، آنهم در شرایطی که پس از کسب مجوز باید به فکر فروش و بازار باشیم.
مشارکت مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید محصولات مراقبت پوستی دریایی
موسس شرکت دانشبنیان "نیکا طب دریا" توضیحاتی درباره همکاری با مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید محصولات مراقبت پوستی دریایی ارائه کرد و گفت: این شرکت اقدام به تولید محصولات مراقبت پوستی بر پایه ماده موثره دریایی کرده است به این صورت که ماده موثره محصولات دریایی تولید شده، به روش بایوتک از مواد دریایی به دست میآید و پس از خالصسازی کامل، از این ماده موثرهها برای تولید محصولات مراقبت پوستی مانند ماسک، لوسیون، کرم و... استفاده میشود.
درمان اختلالات روانشناختی با یک روش نوین/ورود "واقعیت مجازی" به درمان اختلالات روانشناختی
یکی از موسسین شرکت پیشگامان واقعیت مجازی ایرانیان توضیحاتی درباره فعالیت نرمافزار واقعیت شناختی برای درمان اختلالات روانشناختی ارائه کرد و گفت: نرم افزار ما تمام محیط درمانی که مورد نیاز درمانگر است را به اتاق درمان میآورد و به این ترتیب شیوهای نوین در درمان اختلالات روانشناختی به وجود آمده است.
راه اندازی مراکز رشد قمر در دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر افشین وهاب زاده در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: تاکنون مجوز راه اندازی ده مرکز رشد قمر صادر و از این تعداد فعالبت، چهار مرکز آغاز شده و بقیه هم با قوت در حال پیگیری هستند تا در آینده ای نزدیک راه اندازی شوند.
برگزاری تور ارتباط با صنعت اعضای هیئت علمی دانشگاه از ستاد ویژه توسعه نانو
بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از نمایشگاه دائمی دستاوردهای ستاد ویژه توسعه نانو در روز چهارشنبه مورخ 21 دیماه 1401 انجام شد.