لیست اخبار صفحه :6
جلسه‌ بررسی و تحلیل درصد سهام مالکیت فکری در آیین‌نامه‌های پژوهشی

جلسه‌ بررسی و تحلیل درصد سهام مالکیت فکری در آیین‌نامه‌های پژوهشی

جلسه‌ای با محوریت بررسی و تحلیل درصد سهام مالکیت فکری در آیین‌نامه‌های پژوهشی دانشگاه‌های سراسر کشور روز یکشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور جمعی از اساتید و متخصصان حوزه پژوهش و مالکیت فکری برگزار شد.

بازدید سرپرست گروه اختراعات دانشگاه علوم پزشکی ایران از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین کشور

بازدید سرپرست گروه اختراعات دانشگاه علوم پزشکی ایران از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین کشور

در این دیدار، ریاست محترم دانشکده بهداشت ضمن اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند آموزشی و پژوهشی گروه‌های مختلف دانشکده، آمادگی کامل این دانشکده را برای همکاری علمی، طراحی طرح‌های تحقیقاتی مشترک، و اجرای پروژه‌های سلامت‌محور در حوزه ورزش‌های ویژه اعلام کردند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای مدت دو سال منعقد شد.

جلسه بررسی پایان‌نامه‌های محصول‌محور دانشجویان دانشکده بهداشت

جلسه بررسی پایان‌نامه‌های محصول‌محور دانشجویان دانشکده بهداشت

در جریان این نشست، دانشجویان به ارائه دستاوردها، ویژگی‌های فنی و قابلیت‌های تجاری محصولات خود پرداختند و سپس اعضای حاضر ضمن بررسی ابعاد علمی، فنی و کاربردی طرح‌ها، نکات تخصصی در زمینه فرآیند تجاری‌سازی ثبت مالکیت فکری و مسیر ورود به بازار را مطرح کردند.

برگزاری دوره آموزشی اطفاء حریق، امداد و نجات در معاونت غذا و دارو با همکاری گروه ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه

برگزاری دوره آموزشی اطفاء حریق، امداد و نجات در معاونت غذا و دارو با همکاری گروه ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه

دوره آموزشی «اطفاء حریق، امداد و نجات» ویژه مدیران و کارکنان معاونت غذا و دارو، با حضور کارشناسان معاونت فرهنگی و آموزشی سازمان آتش‌نشانی تهران در مورخ 8 و 9 مهرماه به مناسبت روز آتش‌نشانی و ایمنی، برگزار شد تا مهارت‌های ایمنی و واکنش در شرایط بحران در بین کارکنان تقویت شود.

Template settings