• 1397/05/14 - 09:38
  • - تعداد بازدید: 116
  • - تعداد بازدید کنندگان: 87
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

بازدید دفتر اختراعات ، نوآوری و مالکیت معنوی از پارک فناوری پردیس ریاست جمهوری

10034.mp3 بازدید دفتر اختراعات ، نوآوری و مالکیت معنوی از پارک فناوری پردیس ریاست جمهوری
اعضا هیئت علمی دفتر اختراعات ، نوآوری و مالکیت معنوی به همراه جمعی دیگر از اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه 8 مرداد ماه 1397 با حمایت کانون بسیج جامعه پزشکی و همکاری معاونت تحقیقات و فناوی از پارک فناوری پردیس ریاست جمهوری بازدید کردند. 
در این بازدید جناب آقای دکتر جباری پور مدیر دفتر پژوهش و فناوری پارک پردیس به معرفی پارک پرداختند:
" پارک فناوری پردیس به عنوان مهم‌ترین و بزرگ‌ترین پارک فناوری کشور، با مجوز شورای گسترش آموزش عالی در سال 1384 در زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری و با همکاری تعدادی از دانشگاه‌ها و مراکز مهم علمی- پژوهشی کشور در جهت تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری و توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان تاسیس گردید و هم اکنون به‌عنوان یکی از سازمان‌های زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری فعالیت می‌کند.
نظر به اهمیت تاسیس این مجموعه در الگوسازی ایجاد پارک‌های فناوری در کشور و تاثیرگذاری ملی آن، ریاست هیات امنای پارک فناوری پردیس بر عهده معاون اول محترم رییس‌جمهور قرار گرفته و معاون علمی و فناوری رییس جمهور، برخی از وزرا و معاونینشان و شخصیت‌های علمی و دانشگاهی کشور در آن عضو می‌باشند. در حال حاضر عملیات اجرایی پردیس نوآوری (فاز اول پارک) در زمینی به مساحت 20 هکتار با ایجاد بیش از 170 هزار متر مربع فضای تحقیقاتی و فناوری به اتمام رسیده است و پردیس دانش (فاز دوم) در زمینی به مساحت 18 هکتار مراحل ساخت را طی می‌کند. پیش‌بینی می‌شود با تکمیل دو فاز ذکرشده، زمینه لازم برای جذب و اشتغال بیش از پنج هزار نفر نیروی متخصص در شرکت‌های دانش‌بنیان عضو فراهم شود. انشاء الله این «پروژه بزرگ ملی» با افق توسعه 1000 هکتاری و با حمایت‌های دولت محترم و تعامل جدی مسوولین نظام، به بزرگ‌ترین قطب فناوری منطقه تبدیل خواهد شد.
تاکنون بیش از 240واحد فناور و دانش‌بنیان از بین بیش از 1900 متقاضی در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست فناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت این مجموعه در‌آمده و مراکز تحقیق و توسعه یا دفاتر طراحی و مهندسی خود را در پارک ایجاد نموده‌اند.
انجام طرح‌های مهمی همچون جایزه مصطفی(ص)، نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس)، ایجاد مرکز فن بازار ملی ایران،برگزاری فستیوال‌ها و نشست‌های تبادل فناوری، مشارکت در راه‌اندازی بورس شرکت‌های دانش‌بنیان با سازمان بورس و اوراق بهادار، ایجاد و راهبری مرکز شتابدهی نوآوری، راه‌اندازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین، مشارکت در راه‌اندازی مدل سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر (VC) در کشور، برگزاری دوره‌ای برنامه‌های ارتباط صنعت و دانشگاه و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی، مشارکت در تعریف اولین شهر تخصصی کشور با ماموریت علم و فناوری، راه‌اندازی مرکز خدمات تخصصی فناوری، ایجاد بوستان دانشمندان ایران و جهان و انعقاد میلیاردها ریال قرارداد تجاری‌سازی یافته‌ها و دستاوردهای واحدهای فناور عضو را می‌توان از مهم‌ترین اقدامات ستاد پارک از بدو تاسیس تاکنون برشمرد".
  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 10034
:
کلیدواژه ها
زهرا مرفاوی
خبرنگار

زهرا مرفاوی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings