• 1404/05/05 - 06:51
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدید کنندگان: 19
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی «مدیریت ایمنی و کیفیت در فرآورده‌های غلات» در دانشگاه ایران

روز جمعه 10 مردادماه 1404 دوره آموزشی «مدیریت ایمنی و کیفیت در فرآورده های غلات» به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

357547.mp3 برگزاری دوره آموزشی «مدیریت ایمنی و کیفیت در فرآورده‌های غلات» در دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه ایران؛ سیستمهای مدیریت ایمنی و کیفیت در صنایع غذایی ابزارهایی برای تحقق محصولات ایمن و با کیفیت مطلوب مشتریان هستند. این استانداردها شامل الزامات مدیریتی، عمومی و تخصصی هستند. الزامات تخصصی صنایع غذایی با هدف شناسایی، ارزیابی و تجزیه و تحلیل مخاطرات ایمنی غذایی و همچنین تعیین ایستگاه‌های کنترلی و طرح‌های کیفیت در واحدهای صنایع غذایی به منظور تولید محصولات ایمن و با کیفیت طرح‌ریزی و اجرا می‌شوند. در این دوره سعی بر آن است تا تکنیک‌های پیاده‌سازی این دسته از الزامات به همراه ارائه الگوهای کاربردی و مفید در خصوص فرآورده‌های غلات، تشریح گردد. لازم به ذکر است که این دوره آموزشی دارای ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو بوده و تدریس دوره را ‌‌‌دکتر امیر فلاح، سرممیز رسمی معاونت غذا و دارو برعهده گرفته است.  موسسه آموزشی کاوشگران رادنام با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران و با بهره‌گیری از اساتید مجرب و کارآزموده، این دوره را به جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش مسئولین فنی و کارشناسان صنایع غذایی برگزار می‌نماید.‌‌‌ 

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند با شماره‌های ۰۲۱۴۴۱۲۷۲۶۴ و ۰۹۰۱۵۱۵۳۲۷۴ 

تماس حاصل نموده و یا از طریق آدرس زیر مکاتبه نمایند: @kavoshgaran_radnam

 

 

  •  
  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 357547
:
کلیدواژه ها
زهرا مرفاوی
خبرنگار

زهرا مرفاوی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings